Vaatteet

Korkealaatuisia vaatteita, jotka on suunniteltu edustamaan yrityksesi imagoa ja brändiä. Olipa kyseessä tyylikkäät yrityspaidat, mukavat collegepaidat tai elegantit bleiserit, valikoimastamme löydät vaatteet joka tilanteeseen. Me ymmärrämme, että vaatteet ovat paljon enemmän kuin vain kangasta – ne ovat viesti yrityksesi arvoista, tyylitajusta ja ammattimaisuudesta.

Kaikki vaatteemme ovat valittu niiden laadun, mukavuuden ja kestävyyden perusteella. Lisäksi tarjoamme monipuolisia räätälöintimahdollisuuksia, kuten logopainatuksia, jotta voit personoida vaatteet juuri yrityksesi näköisiksi. Kun haluat yhdistää tyylin ja laadun, Idixan vaatevalikoima on oikea valinta.

 • Sittingsuits

  Ravintolatuotteet, Vaatteet

  Ympäristöystävällinen Sittingsuit korvaa ulkolämmittimet ja huovat ulkoilmapaikoissa, se voidaan pukea ulkovaatteiden päälle. Sittingsuit on kestävä ja ympäristöystävällinen tapa pitää käyttäjänsä lämpimänä, sitä käytetään ympäri vuoden ja sen avulla on mahdollisuus pidentää sesonkia kylmemmissäkin olosuhteissa.

  detailspreview
 • Messu-ja tapahtumatuotteita

  Promotuotteet, Vaatteet

  detailspreview
 • Tenson

  Vaatteet

  Tenson tuotemerkki perustettiin vuonna 1951 pienessä Varbergin rannikkokaupungissa Ruotsissa.Tenson ydinmallisto sisältää ulkoilu-, hiihto- ja lifestyle-kokoelmat, jotka kaikki kantavat Tensonin DNA:ta. Tämä perustuu suunnittelun, materiaalien ja teknologian vuorovaikutukseen, missä toiminnallisuus kohtaa muodin.Tensonin tuotteet on aina testattu vaativimmissa olosuhteissa.

  detailspreview
 • Tyylikkäästi kohti kevättä

  Kampanjat, Vaatteet

  Craft, Clique, Bagsfirst Kuvastosta löytyy paljon erinomaisia tarjouksia. Kevään erikoistarjous! Joka kymmenes Basic Active -sarjan college yläosa veloituksetta. Eli jos ostat 10 kpl saat yhden veloituksetta. HUOM! Kampanjaetu koskee max. 100 kpl kertatilauksia. Tarjous voimassa 31.3.2024 asti.

  detailspreview
 • Code 18 -parkatakki

  Kampanjat, Vaatteet

  Tarjoushinta 139,00 €, normaalisti 169,00 €, voimassa 31.3.2024 saakka tai niin kauan kuin takkeja riittää.

  detailspreview
 • Merinosilkkialusasut ja -asusteet

  Asusteet, Kotimaiset tuotteet, Vaatteet

  TamSilkin tuotteet soveltuvat kotimaisiin oloihin, ovat laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja eettisesti valmistettuja alusasuja ja asusteita. Kotimaisuusaste on kaikkien työvaiheiden osalta 100%.

  detailspreview
 • SkyPro Ekologiset tuotteet

  Ekologiset tuotteet, Laukut & Reput, Liikelahjat, Päähineet, Vaatteet

  Materiaaleina tuotteissa on käytetty mm. kierrätetyistä movipulloista tehtyä polyesteriä sekä orgaanista puuvillaa. Myös kankaiden värjäysprosesseissa kiinnitetään huomiota vastuullisuuteen.

  detailspreview
 • D.A.D

  Vaatteet

  Vaatteissa on korkea laatu, huolitellut yksityiskohdat, huolella harkitut materiaalit ja ne sopivat tapahtumiin, työskentelyyn, ulkoiluun ja vapaa-aikaan.

  detailspreview
 • Headwear specialdesing

  Asusteet, Päähineet, Vaatteet

  Päähineet, asusteet, vaatteet.

  detailspreview
 • Craft Teamwear

  Vaatteet

  Laajasta valikoimastamme löydät lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun – unohtamatta kenkiä tai voittamattomia alusasujamme. Craft tekee jatkuvasti yhteistyötä kaikentasoisten urheilijoiden kanssa, jotta tuotteita saadaan kehitettyä paremmiksi. Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin niin harjoitellessa kuin kilpailessa.

  detailspreview
 • Clique

  Vaatteet

  Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

  detailspreview
 • Clique organic cotton

  Ekologiset tuotteet, Vaatteet

  Luomupuuvillasta valmistettuja vaatteita, kestävän kehityksen mukaista muotia.

  detailspreview
 • Craft Corporate

  Vaatteet

  Lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun – unohtamatta kenkiä ja alusasuja. Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin. Craftin valikoimasta löytyy myös paljon vapaa-ajan vaatteita. Sääolosuhteet on otettu hyvin huomioon, sillä niin kylmään tai lämpimään, tuuliseen ja sateiseen säähän on saatavilla vaatteet.

  detailspreview
 • Printer

  Vaatteet

  Profiilipukeutumisen tavoitteena on yhtenäinen ja johdonmukainen pukeutuminen, jolla tuetaan yrityskuvaa. Profiilivaate on erittäin arvostettu lahja niin yrityksen omien työntekijöiden kuin muidenkin sidosryhmien keskuudessa. Lisäksi profiilipukeutumisella korostat luonnollista yhteenkuuluvuutta ja rakennat hyvää me-henkeä.

  detailspreview
 • Cottover

  Ekologiset tuotteet, Vaatteet

  Cottover -malliston kaikissa tuotteissa on käytetty 100 % Reilun kaupan luomupuuvillaa. Vaatteet valmistetaan ajatellen ihmistä ja ympäristöä, ne ovat Joutsenmerkki, GOTS- ja Öko Tex-sertifioituja.

  detailspreview
 • Helly Hansen
 • J. Harvest & Frost

  Työvaatteet, Vaatteet

  Mallistosta löydät huippulaadukkaat kauluspaidat, neuleet, asusteet, pikkutakit ja päällystakit business-pukeutumiseen ja vapaa-aikaan.

  detailspreview
 • James Harvest

  Vaatteet

  Mallisto pohjautuu amerikkalaiseen korkealaatuiseen, käytännölliseen ja muodikkaaseen collegemuotiin.

  detailspreview
 • Sky Pro

  Vaatteet

  T-paidat, pikeet, colleget, fleecet, kauluspaidat ja neuleet, takit ja liivit, housut ja shortsit, lasten tuotteet, päähineet ja asusteet.

  detailspreview
 • Cutter & Buck

  Vaatteet

  Golfaajille ja kaikille, jotka elävät aktiivista elämää ja pitävät klassisesta, rennosta pukeutumistyylistä.

  detailspreview
Katso tästä kaikki kampanjat

Kaikki hinnat ALV 0%