Laukut ja reput

Idixa tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen valikoiman laukkuja ja reppuja, jotka on suunniteltu vastaamaan niin arjen kuin liikematkojenkin tarpeisiin. Olipa kyseessä elegantti nahkalaukku, kestävä reppu tai kätevä olkalaukku, meiltä löydät ratkaisut, jotka yhdistävät käytännöllisyyden, mukavuuden ja tyylikkyyden. Jokainen tuote valikoimassamme on huolella valittu sen laadun ja toimivuuden perusteella, ja monet niistä voidaan personoida yrityksesi logolla tai muulla designilla.

Laukkumme ja reppumme eivät ainoastaan palvele säilytys- ja kanto-ominaisuuksillaan, vaan ne ovat myös vahva osa yrityksesi brändin viestintää. Kun haluat tukea työntekijöidesi arkea tai mainostaa yritystäsi liikkeellä ollessasi, tutustu alla oleviin tuotteisiin.

 • Black Hill Stubbe kylmälaukku

  Ekologiset tuotteet, Laukut & Reput, Liikelahjat

  detailspreview
 • Reilun kaupan luomupuuvillakassi

  Ekologiset tuotteet, Laukut & Reput, Promotuotteet

  Luomupuuvillasta valmistettu kangaskassi on GOTS- ja Reilun kaupan sertifioitu. Luonnonvalkoinen ja musta.

  detailspreview
 • Lord Nelson RPET huopakassit

  Laukut & Reput

  Edulliset Lord Nelson huopakassit, 7 mallia.

  detailspreview
 • SkyPro Ekologiset tuotteet

  Ekologiset tuotteet, Laukut & Reput, Liikelahjat, Päähineet, Vaatteet

  Materiaaleina tuotteissa on käytetty mm. kierrätetyistä movipulloista tehtyä polyesteriä sekä orgaanista puuvillaa. Myös kankaiden värjäysprosesseissa kiinnitetään huomiota vastuullisuuteen.

  detailspreview
 • Halfar

  Laukut & Reput

  HALFAR on laadukkaiden mainoslaukkujen asiantuntija, ollut sitä jo 30 vuoden ajan. Laaja, yli 200 tuotteen mallisto, aina jotain uutta ja ajankohtaista. Niin tuotteissa kuin yrityksen toiminnassakin näkyy vastuu ympäristöstä.

  detailspreview
 • Selected bags

  Laukut & Reput

  Derby of Sweden laukkusarjoja yhdistää monipuolisuus, kestävyys ja laadukkaat materiaalit. Orrefors Huntig laukut retkeilyyn. Lord Nelsonin tyylikäs Canvas-laukkumallisto toimii vapaa-ajalla ja työmatkoilla.

  detailspreview
 • Helly Hansen

  Laukut & Reput

  Duffelkassit, reput ja vetolaukut. Jatkuva halu kehittyä ja kehittää yhä laadukkaampia materiaaleja, on nostanut Helly Hansenin yhdeksi alansa kirkkaimmista tähdistä.

  detailspreview
 • Sky Pro

  Laukut & Reput

  Kauppakassit, matkalaukut, olkalaukut, reput, salkut, urheilukassit, tietokone- ja tablettilaukut.

  detailspreview
Katso tästä kaikki kampanjat

Kaikki hinnat ALV 0%