Kotimaiset tuotteet

Idixa on ylpeä saadessaan tarjota laadukkaita ja tyylikkäitä kotimaisia tuotteita. Nämä tuotteet heijastavat suomalaista designia ja innovaatioita. Valikoimastamme löytyy monipuolisesti erilaisilla tyyleillä, väreillä ja malleilla suunniteltuja tuotteita, kaikki tehty Suomessa. Tarjoamme muun muassa suomalaisia vaatteita, design-esineitä ja paljon muuta.

Kotimaiset tuotteemme eivät ole vain korkealaatuisia, vaan ne myös tukevat paikallista taloutta. Haluamme auttaa asiakkaitamme viestimään arvostuksesta Suomalaista osaamista kohtaan ja tarjoamaan lahjoja, jotka kertovat tarinaa. Kun haluat panostaa laatuun, perinteisiin ja paikalliseen alkuperään, tutustu näihin esimerkkituotteisiin.

 • SkyPro kotimaiset

  Kotimaiset tuotteet

  Tuotemerkit Johanna Oras, Jukka Rintala, Sees, Aarni, Kolo, Nystads, Ukko Finland, Luonkos, Sky.

  detailspreview
 • Merinosilkkialusasut ja -asusteet

  Asusteet, Joulu, Kotimaiset tuotteet, Vaatteet

  TamSilkin tuotteet soveltuvat kotimaisiin oloihin, ovat laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja eettisesti valmistettuja alusasuja ja asusteita. Kotimaisuusaste on kaikkien työvaiheiden osalta 100%.

  detailspreview
 • Coreflect prismaheijastimet

  Heijastavat tuotteet, Kotimaiset tuotteet, Promotuotteet

  Kotimaiset heijastimet. Toimitusaika vedoksen hyväksymisestä noin 2 viikkoa.

  detailspreview
 • kotimaiset lahjat

  Kotimaiset tuotteet, Liikelahjat, Päähineet

  Loonin kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Suomalaisen huippusuunnitelun ja kotimaisen työn tuloksena on todella upeat ja korkealuokkaiset tuotteet.

  detailspreview
 • Loon rukkaset

  Asusteet, Kotimaiset tuotteet

  detailspreview
Katso tästä kaikki kampanjat

Kaikki hinnat ALV 0%